Ons verhaal

Uit eigenwijsheid is ons karakter geboren. De drang om te optimaliseren in combinatie met ondernemerschap staat aan de wieg van 3B Hotels. Mogelijkheden zien en hier direct op te reageren maakt het succes.

Door slimme algoritmes toe te passen op elk horecavraagstuk dat voor ons ligt, kunnen we met zekerheid beslissingen nemen. Deze data gedreven toepassing resulteert in onderbouwde beslissingen.

Visualiseren

3B Hotels is persoonlijk en handelt groot door middel van behouden creativiteit, waar ondernemerschap de boventoon voert. De professionele toepassing van data-analyse creëert vrijheid in een gebonden wereld. 3B Hotels is complementair aan de ondernemer en brengt balans in creativiteit en controle.

Optimaliseren

De wilskracht van de onderneming is sterk, karaktervol en wendbaar. De aankomende jaren zal het de groei in data gedreven beslissingen toenemen en kan 3B Hotels de verantwoordelijkheid nemen en kan inzicht geven in toekomstige investeringen en rendementen.

Over ons

Peter Bishoff

Peter Bishoff is voordat hij in 2015 zelfstandig ondernemer werd in de jaren daarvoor actief geweest in bijna alle functies in de horeca. Als hotelmanager heeft hij meerdere verlieslatende exploitaties om weten te zetten naar winstgevende gezonde hotelexploitaties. Door deze ervaring is hij in aanraking gekomen met alle facetten die nodig zijn om een hoteloperatie te verbeteren en succesvol te exploiteren. De drijfveer van Peter is om deze ervaring te gebruiken in een voor eigen rekening en risico gedreven onderneming en beter te presteren dan de markt.

Menno Boonstra

Menno Boonstra heeft een gedegen financiële achtergrond verkregen in de controlepraktijk van een accountantskantoor en als financial controller. Als dealmaker was Menno verantwoordelijk voor het sluiten van grote ICT-uitbestedingscontracten in het internationale corporate bedrijfsleven. De drijfveer van Menno is deze kennis en ervaring in te zetten in een met familie gedreven onderneming.